Членарина

Повеќе: Членарина

Предлог измени на Статут на РСМ

Почитувани во прилог се објавени предлог измените на Статутот кои ги изработи работната група по барање на ИО на РСМ. Ве молиме сите ваши забелешки и предлози доставувајте ги во писмена форма на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Предлог Статут

Правилник за дисциплинска одговорност

Предлог кодекс за однесување на членовите на РСМ

Правилник за изменување и дополнување на правилникот за полагање радиоаматерски испит

Правилникот за изменување и дополнување на правилникот за начинот на полагање на радиоаматерски испит, радиоаматерски класи, технички параметри и други услови за употреба на радиоаматерски станици и опрема е достапен на следниот линк

Правилник за предлог повикувачки знаци

Правилникот за предлог повикувачки знаци е достапен на следниот линк

Правилник за начинот на полагање радиоаматерски испит

Правилникот за начинот на полагање, радиоаматерски испит, радиоаматерски класи, технички параметри и други услови за употреба на  радиоаматерски станици и опрема е достапен на следниот линк

Повеќе артикли...

Вие сте на: Почетна Регулатива