Правилник за начинот на полагање радиоаматерски испит

Правилникот за начинот на полагање, радиоаматерски испит, радиоаматерски класи, технички параметри и други услови за употреба на  радиоаматерски станици и опрема е достапен на следниот линк
Вие сте на: Почетна Регулатива Правилник за начинот на полагање радиоаматерски испит