Извршен Одбор

Претседател: Миле Кокотов - Z33T
Член на ИО и Менаџер за HF/QSL менаџер: Златко Андонов - Z30A
Член на ИО и Менаџер за VHF/UHF/Liaisson officer: Тодор Тодоровски - Z31RM
Член на ИО и Менаџер за HST/Web администратор: Ѓорѓи Поп-Ѓорѓиев - Z33RW

На последното Редовно Собрание одржано на 24.03.2019 во Штип за нови членови на ИО се избрани Грозден Ѓорѓевиќ, Зоран Гроздановски и Митко Толев.

По сопствено барање, а поради лични причини и презафатеност од ИО се повлече Звонко Стаменков.
-------------------------------------------------------------------------
претставник во GAREC Дамјан Богдановски - Z35BY
Менаџер за АРГ: Митко Толев
Секретар: Грозден Ѓорѓевиќ - Z35U

Надзорен Одбор

Боби Петковски (Z33PB)
Дејан Вукановиќ (Z31CW)
Јованчо Јовановски (Z32TE)

Вие сте на: Почетна РСМ За нас Раководство