Z3120GD - 120 години од загинувањето на Македонскиот великан Гоце Делчев

Почитувани колеги, по повод 120  годишнината од смрта на Македонскиот великан Гоце Делчев,Радиоаматерскиот сојуз на Македонија доби одобрение за работа со специјален повикувачки знак :

Z3120GD

Во продолжение е одобрението за употреба,Ви посакувам успешни и многу врски

Вие сте на: Почетна РСМ За нас Раководство Z3120GD - 120 години од загинувањето на Македонскиот великан Гоце Делчев