Пријавени учесници за YOTA летен камп

До 20.01.2019 беше рокот за пријавување учесници за летниот YOTA камп Софија 2019. Координаторот Z32U ја објави следната информација:

Рокот за поднесување апликации за летниот камп на YOTA во Софија заврши, примени се следниве четири:
Ване Јованов Z31VAJ Неготино
Велјан Ѓорѓиов Z33C Кавадарци
Андреј Ферџо Мицков Z33RTF Битола
Андреј Антуновиќ Z35TUN Битола
Истите ќе бидат пријавени во YOTA и БФРА за учество во кампот.
Како највозрасен и со лиценца од А класа Велјан Ѓорѓиов е тим лидер.

Зоран/Z32U

Вие сте на: Почетна Разно Пријавени учесници за YOTA летен камп