Активности од 915 Mhz до 24 Ghz

На следниот линк https://shorturl.at/u1578  ке видите радиоаматерски активности на микробраново подрачје  од 915 Mhz  до  24 Ghz  на нашите истакнати членови  Дејан - Z31RQ  и Николче - Z32TW  од радио клубот Стево Патакот  - Z37CEF од Битола. Презентација беше одржана на собирот на РСМ Велешко езеро на 22.04.2023.

Вие сте на: Почетна Најпрво во Македонија Активности од 915 Mhz до 24 Ghz