Аудио снимки од Владо - N3CZ

n3cz Владо направи повеќе снимки од наши радиоаматери како работат на кратки бранови. Овде можете да слушнете како звучат радиоаматери од Штип и Гевгелија во Соединетите Американски Држави. Снимките се направени во текот на CQ WW WPX SSB натпреварот кој се одржа последниот викенд од Март месец ова година.

 

 

      

    Z30A на 7 МХз, 28-03- 2010во  03:50 гмт            Z37M на14 МХз, 28-03-2010 во 18:35 гмт

Вие сте на: Почетна КБ - УКБ Активности Аудио снимки од Владо - N3CZ