Одржано вонредно изборно Собрание на РСМ

На 23-ти ноември во зградата на Собранието на Свети Николе се одржа вонредно изборно Собрание на радио аматерскиот сојуз на Македонија. На собранието за претседател на РСМ беше избран Звонко Стаменков долгогодишен активист и познат радио аматер во земјава и странство. Веб врска http://www.netpress.com.mk/vest.asp?id=45142&kategorija=1
Вие сте на: Почетна Написи во медиумите Одржано вонредно изборно Собрание на РСМ