Штипјанецот Зоран Милев постави нов светски рекорд во радиотелеграфија

Штипјанецот Зоран Милев на Светското првенство во радиотелеграфија што се одржа на 24 и 25 мај  во градот Сус во Тунис постави нов рекорд во категоријата 3.5 мегахерци, мала сила, со што го собори веќе поставениот рекорд стар 12 години. Повеќе на http://www.idividi.com.mk/vesti/makedonija/449246/
Вие сте на: Почетна Написи во медиумите Штипјанецот Зоран Милев постави нов светски рекорд во радиотелеграфија