Сотка Цветановски

Веста за катастрофалниот земјотрес во Бања Лука први ја пренесоа француските радиоаматери, а Сотка Цветаноски, кој преку неговата радиостаница прв го извести светот, беше одликуван со орден "Заслуги за народ" Читај повеќе на http://www.vecer.com.mk/default.asp?ItemID=C5FDCA14BBAA1F4A9404CA14EB821F1C

Вие сте на: Почетна Написи во медиумите Сотка Цветановски