Тања Аждерска - Два Светски Рекорди

Тања Аждерска од Берово, светски шампион во брзо примање и предавање на Морзеови знаци, е феномен во радиотелеграфијата. Репортажата направена по повод два светски рекорди во РУФЗ и ПЕД можете да ја прочитате на следната веб врска http://www.malesh-net.com/malesh-berovo/index.php?option=com_content&view=article&id=364:2009-05-27-18-23-27&catid=106:2009-03-26-14-40-04&Itemid=171

Вие сте на: Почетна Написи во медиумите Тања Аждерска - Два Светски Рекорди