THE RADIO AMATEURS OF MACEDONIA

1997-ма година Џорџ Патаки ја посети Македонија и активните радио клубови и радиоаматери. Репортажата излезе во повеќе светски  радиоаматерски магазини. Интетралниот текст може да го прочитате на следнава страница http://www.qsl.net/yo4aul/siteyo/articles/artmaced.htm 
Вие сте на: Почетна Написи во медиумите THE RADIO AMATEURS OF MACEDONIA