Освоена WCA-A диплома

wcaa_z35m На 18.01 2011 год. радиоаматерот Владо, Z35M ја освои дипломата WCA-A која што меѓународниот радиоаматерски програм WCA - World Castles Award ја издава на радиооператори кои што оствариле радиоаматерски активирања од најмалку пет тврдини.
Вие сте на: Почетна WCA - Македонија Освоена WCA-A диплома