CQ WW WPX RTTY - 2009 Светски Рекорд

Кратко време по пријавувањето на светски рекорд во CQ WW WPX RTTY - 2009 та година во мулти сингл категорија еден од учесниците на овој извонреден успех Драган 4О4А, направи видео презентација која можете да ја погледнете овде.

Вие сте на: Почетна Видео галерија CQ WW WPX RTTY - 2009 Светски Рекорд