A61BK - Z33BMW

Снимен дел од радио врска помеѓу македонскиот радиоаматер од Кавадарци Кире Чејков со повикувачки знак Z33BMW и радиоаматер од Дубаи (ОАЕ) на кратки бранови.

 

Вие сте на: Почетна Видео галерија A61BK - Z33BMW