Промена на локација за одржување на Изборно Собрание

Почитувани,

Ве известуваме дека местото на одржување на Изборното Собрание на ден 20. ноември 2016 година, со почеток од 10:00 часот, е променето, односно Изборното Собрание ќе се одржи во АМСМ (во близина на Амбасадата на Р. Бугарија во Македонија). Промената настана, од причина што Факултетот за туризам ќе има некои свои активности во текот на денот - 20.11.2016 год.

Вие сте на: Почетна РСМ Записници и Одлуки Промена на локација за одржување на Изборно Собрание