1995 г. - Прво меѓународно учество на ХСТ репрезентацијата

Првото меѓународно учество на ХСТ репрезентацијата на Македонија беше во Херцег Нови, Црна Гора (29-ти собир на СРЈ) во септември 1995 година. Нашата репрезентација ја сочинуваа: Z32KV -Владо сега  Z35M, Z32OK - Спасо и Z32TO -Оливер.
Вие сте на: Почетна Најпрво во Македонија 1995 г. - Прво меѓународно учество на ХСТ репрезентацијата