1999 г. - Медал во ХСТ на Светско првенство - машка конкуренција

На 3-то светско првенство во ХСТ кое се одржа во Италија 1999 г. за прв пат е освоен медал од член на нашата репрезентација. Младен Марковски (Z32M) од Кавадарци наптреварувајки се во сениорска конкуренција го освои бронзениот медал во дисциплините RUFZ и PED.
Вие сте на: Почетна Најпрво во Македонија 1999 г. - Медал во ХСТ на Светско првенство - машка конкуренција