Резултати од 14то Светско првенство во HST

Од 8-12 септември 2017 во Естергом, Унгарија се одржа 14-тото Светско првенство во HST. Екипата на РСМ беше составена од тројца членови: Младен Марковски, Миле Трајко и Дарко Трајков. Повеќе информации и резултати може да се најдат на официјалниот веб сајт.

 

Вие сте на: Почетна ХСТ Резултати од 14то Светско првенство во HST