РСМ организатор на 5-то Балканско првенство и 10-тиот Куп на Европа во HST

Радиоаматерскиот сојуз на Македонија во периодот од 31.05 - 04.06.2017 ќе биде домаќин на две првенство во дисциплината HST: 5-то Балканско првенство и 10-иот „Куп на Европа. Комплетната документација може да ја погледнете на следниот линк

Билтен 1

Вие сте на: Почетна ХСТ РСМ организатор на 5-то Балканско првенство и 10-тиот Куп на Европа во HST