Светско Првенство во ХСТ - 2001 год.

Преземен текст од поранешното гласило на радиоаматерите во Македонија АРО во кое Спасе Марковски тогашниот менаџер за ХСТ на РСМ пишува за 4-то Светско првенство во ХСТ одржано во Констанца - Романија. Комплетниот натпис за припремите на Македонската репрезентација и резултатите кои ги постигнаа може да прочитате во пдф документот.

HST 4-to Svetsko prvenstvo.pdf
 

 

Вие сте на: Почетна ХСТ