Преземен текст од поранешното гласило на радиоаматерите во Македонија АРО во кое Спасе Марковски тогашниот менаџер за ХСТ на РСМ пишува за 4-то Светско првенство во ХСТ одржано во Констанца - Романија. Комплетниот натпис за припремите на Македонската репрезентација и резултатите кои ги постигнаа може да прочитате во пдф документот.
Attachments:
FileFile size
Download this file (HST 4-to Svetsko prvenstvo.pdf)HST 4-to Svetsko prvenstvo.pdf653 Kb