1996 г. - 5BDXCC - индивидуален член

Во 1996 година Владо - Z35M (ex Z32KV), ја освои најпрестижната радиоаматерска диплома 5BDXCC како индивидуален член. Да се освои ова диплома потребно е да се одржат и потврдат по најмалку 100 земји на 5 опсези на фреквенции од 3.5 - 28 Мхз.